Ajutor pentru Andrei Dalban!


La rugamintea ei, preiau mesajul de la Valentina, orice ajutor, cat de mic, fiind binevenit!

Ajutor pentru Andrei

Va rog daca sa dati mai departe in speranta ca se vor strange curand cei 30.000 de euro si Andrei va putea merge la operatie.

Pe Andrei il cunosc de la gradinita, am mers la scoala generala impreuna, apoi drumurile noastre au luat-o in directii opuse. Nu l-am mai vazut de acum mai bine de trei ani, de la nunta noastra, insa am fost tare suparata sa aflu ce i s-a intamplat.

 Deasemenea pe site-ul lui este si un numar Romtelecom unde puteti dona 5 euro (0900 900 600). Acolo gasiti si documentele doveditoare si analizele medicale.

 Andrei este de varsta mea, are 27 de ani si sufera de cancer. Am aflat acum ceva vreme, iar de o saptamana am auzit ca s-a agravat foarte mult si ca singura sansa este o operatie in Turcia. Mai jos franturi din emailul primit:

  Pt cine are posibilitatea sa doneze banuti o poate face in contul deschis in RON la CEC BANK :  RO38CECEB20002RON0002656, DALBAN ANDREI IOAN, CNP 1830214410031, (imputernicita mama lui) sau in contul deschis la BRD pe numele meu ROXANA BALAN, RO67BRDE410SV69724984100, in RON.

Andrei e diagnosticat cu cancer in stare foarte grava. Se lupta cu aceasta boala din 2008, cand a descoperit-o, insa era deja in faza avansata (melanom malign la nivelul scalpului stadiul III din IV). Desi in acest interval a urmat mai multe tratamente (interferon, chimioterapie…) se pare ca boala a pus stapanire pe el din ce in ce mai mult, acum avand metastaze la creier, ficat, plamani.

 Tumorile de pe creier i-au afectat simturile: nu distinge literele, intampina greutati in formarea unor fraze coerente…

 Ca sa poata sa supravietuiasca are nevoie URGENT de un tratament pe care il poate urma la o clinica din Turcia (intrucat in Romania bolnavii de cancer nici macar medicamente nu gasesc), tratament care costa aproximativ 30 000 EUR, bani pe care insa nu-i avem…

 Asadar apelez din nou la bunavointa voastra si-mi cer scuze daca abuzez, insa vin momente in viata care te fac sa ajungi aici: VA IMPLOR AJUTATI-NE!!! Este singura noastra speranta! Nu suntem pregatiti sa-l pierdem si nici el nu e pregatit sa renunte le viata! VA ROG DIN SUFLET AJUTATI-NE!!!

Advertisements

About O Aniela

Me, Him and our Pets
This entry was posted in Emotii and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ajutor pentru Andrei Dalban!

  1. interesart says:

    Multumesc mult Aniela pentru preluarea mesajului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s