O primavara frumoasa va doresc!


Salutare!

Inca nu e prea tarziu sa va doresc toate cele bune, sa sper ca ati primit multe flori si martisoare, la fel de frumoase precum sunt cele primite de mine si sa urez la multi ani tuturor femeilor din lumea asta!

La Multi Ani si o primavara frumoasa!

1 si 8 martie au fost doua zile speciale, in care am fost rasfatata cu multe lalele si martisoare si trandafiri si zambile si ciocolata. Balconul meu e plin de vaze cu flori, care rezista inca bine datorita frigului de afara.

Chiar, iarna asta nu se mai termina odata? Cele cateva zile caldute de saptamanile trecute parca au fost un vis. Ne-am trezit deodata in decembrie si cred ca frigul asta o sa tina pana la Paste. (Hope not!)

Ca in fiecare an, am trimis la mamele, matusa, bunicile, cumnata si finutele noastre felicitari cu martisoare, care au ajuns chiar a doua zi. Cine zice ca Posta Romana nu-si face treaba? Imi place sa trimit scrisori ca pe vremuri, dar o fac doar in luna martie a fiecarui an, ocazie cu care ma mir ca iar s-au scumpit timbrele. :))

Imi place sa caut felicitari pentru fiecare persoana si martisoare care sa aiba insemnatate. La sala Dalles am gasit anul acesta martisoare foarte dragute, pentru toate buzunarele, de la clasicii trifoi cu patru foi pana la maci pictati manual sau fluturi de ceramica, aduse din toate colturile tarii. Am gasit acolo lucrusoare pentru toate gusturile si chiar si felicitari pictate manual, dintre care una cu un pitic si o floare, care a fost destinata finutei noastre de un an si o luna. Cand o sa invete sa citeasca va avea o intreaga colectie de la noi. 🙂

P2217033

P2217024

P2216980

P2216978

Tot cu aceste lalele va plictisesc pentru ca nu am mai fotografiat nimic zilele astea. Poate se sperie zapada asta de afara si se topeste si vine caldura.

See you soon!

About O Aniela

Me, Him and our Pets
This entry was posted in De mine... and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s