Ateliere creative


In fiecare saptamana ma duc la Valentina, care organizeaza ateliere creative foarte interesante si relaxante, oferindu-ti posibilitatea de a cunoaste si interactiona cu oameni noi. Saptamana trecuta a inceput modulul de ceaiuri si dichisuri. Asadar, sa va arat ce am facut.

Am pictat un set de ceai, impreuna cu Bogdana, sub supravegherea si indicatiile Valentinei, am povestit si ne-am simtit foarte bine. De-abia asteptam sa inceapa atelierele, care luasera o pauza pe perioada sarbatorilor de iarna. Anul trecut am participat la atelierul de Craciun si la cel dedicat decoratiunilor pentru casa si bijuteriilor.

La primul atelier am pictat un platou decorativ din sticla si doua suporturi pentru lumanari. Tema lor a fost fluturele si culoarea mea preferata, visiniul. Am innebunit-o pe Valentina cu aceasta culoare foarte prezenta in toate creatiile mele incepand cu acel prim atelier. De altfel o sa vedeti si de acum incolo…

In urmatorul atelier am pictat o lampa:

Cand mai gasesc din poze o sa va povestesc ce am facut si in restul atelierelor.

Advertisements

About O Aniela

Me, Him and our Pets
This entry was posted in Ateliere accesorii, Ateliere de ceai si dichisuri and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ateliere creative

 1. interesart says:

  Ce frumos ai scris despre ce faci la ateliere. Multumesc. Pozeele sunt superbe, o sa le imprumut si eu. Si uitasem cate lucruri ai facut la ateliere.

  • O Aniela says:

   Pai e foarte frumos la tine, o sa ne vedem in continuare si astept sa vad cu ce ne mai uimesti data viitoare. Si eu uitasem multe din lucrurile pe care le-am facut. Asta e un mod foarte placut sa-mi aduc aminte de serile acelea si de fetele dragute pe care le-am cunoscut.

 2. bogdana says:

  deci arata super pozele! se potrivesc la perfectie cu culorile… iar lampa e minunata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s